top of page
Iris_edited.jpg

“...ik wilde je gewoon even laten weten dat ik zo veel lekkerder in mijn vel zit sinds ik jou heb gevonden. Mijn huid is echt mooi rustig nu en ik ga weer met veel meer zelfvertrouwen de deur uit. En dat is zooo fijn. Dankjewel🏻...”


Als iemand mij vraagt waarom ik ervoor heb gekozen om schoonheidsspecialiste te worden, dan vertel ik over dit appje dat ik ooit kreeg van een klant. Door zo’n berichtje maak ik echt een klein vreugdedansje.

Inmiddels heb ik bijna 10 jaar mijn eigen salon met de naam ‘Sense of Beauty’. Letterlijk betekent het ‘gevoel van schoonheid’. Omdat een stralende huid er niet alleen mooi uitziet, maar ook heel veel doet met hoe je je van binnen voelt. En dat vind ik heel belangrijk.

De klanten die ik ontvang in mijn salon komen met verschillende redenen. Soms als verwenmomentje voor zichzelf, maar vaak omdat ze problemen hebben met hun huid. En daar kan ik ze mee helpen.

Ik ben opgeleid als allround schoonheidsspecialiste en ik focus me op huidverbetering. Want er is niets mooier dan bijvoorbeeld iemand te helpen die veel last heeft van acné. Zodat hij na een tijdje weer zo happy is met zijn huid dat hij met trots een selfie op Instagram plaatst. 

Daar krijg ik heel veel energie van en ik ga dan ook altijd voor het beste resultaat.

Iedere behandeling stem ik af op de unieke huid van mijn klant. En ik zorg dat er ook ruimte is voor een moment van ontspanning. Na een heerlijke gezicht, schouder- en hoofdmassage gaan mijn klanten weer als herboren naar huis.


Iedere dinsdag en vrijdagochtend -en op afspraak- ben ik te vinden bij Spiegel M Spiegel. Daar verzorg ik met veel liefde en aandacht verschillende schoonheidsbehandelingen. Het is een hele fijne en prettige omgeving, waar ik de kans krijg om nog meer mensen te laten stralen.

Gun jij jezelf ook een heerlijk moment van ontspanning en het allerbeste voor je huid? Dan zie ik je heel graag een keer in de salon!

 

bottom of page