top of page
Eileen_edited.jpg

Mijn naam is Eileen van Benthem, ik ben een zelfstandige massage therapeut en schoonheidsspecialiste die vanaf de maand mei het team van Spiegel M Spiegel is komen versterken.

 

Ik heb een groot deel van mijn leven in Melbourne Australië gewoond, het land waar ik ook mijn opleiding tot remedial massage therapeut heb gevolgd en afgerond in 2005. In 2007 heb ik mijn man leren kennen en gekozen om hier in Nederland samen met hem een leven op te bouwen. Om een breder beeld en verstand te krijgen van het lichaam en de huid heb ik toen ook de opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste.  Ondertussen zijn we al heel wat jaren verder en werk ik nog met veel plezier, passie en precisie. Veel behandeltechnieken heb ik samen laten smelten om het beste resultaat te geven voor zowel de huid en de spieren. Een behandeling zal nooit hetzelfde zijn, uw behoefte, lichaam en geest zullen altijd in een andere fase zitten en het is mijn doel om ze weer terug in balans te krijgen.

NIEUW BIJ SPIEGEL M SPIEGEL

 

*Natural Facelift behandeling (60 min) - Een behandeling gericht op het verstevigen en verbeteren van de huid structuur door middels van een bindweefselmassage. De huid is direct steviger, voller en gladder.

 

*Remedial massage (60 min) – Een therapeutische massage vooral gericht op het verhelpen en voorkomen van lichamelijke klachten, denk aan bijvoorbeeld, schouder of lage rug klachten, RSI, hoofdpijn en migraine. Hierbij worden technieken gebruiken zoals triggerpoints, deep tissue massage, stretches en lymfe drainage. Deze form van behandelen heb ik in Australië geleerd, het wordt ook vaak ingezet als een persoonlijke APK.

bottom of page